José Antonio Hermida megmutatta új, a 2011-es versenyszezonra készült bringáját.

 

José Antonio Hermida a spanyol hegyikerékpáros olimpiai- és világbajnok megkapta bringáját és szivárványszínű pólóját, melyekkel elindul a nemzetközi 2011-es versenynaptár legfontosabb megmérettetésein.

 

81322-Bike1.jpg

 

Mivel José a 2011-es versenyévben új öltözetben indul, Merida O-Nine kerékpárja is új dizájnt kap, csak hogy "menjenek" egymáshoz :).

José 2010 szeptemberében nyerte meg Kanadában a hegyikerékpár világbajnokságot, szponzorai pedig azon munkálkodnak, hogy a termékek, melyeket használ, felelevenítsék ezt a fontos sikert (korábban már írtuk, hogy akár Neked is lehet Világbajnok dizájnos bringád: klikk ide!).

 

81322-Bike3.jpg

 

Hermida ugyanazt a vázat használja az idei évben is, mint amellyel tavaly megnyerte a vb-t, a dizájn és a grafika azonban teljesen új a 2011-es bringán. A márka hivatalos színét, a zöldet most a fehér váltotta fel, és megtalálhatóak rajta a pólón is látható szivárványszínek, melyek még jobban megkülönböztetik a világbajnokot a többi versenyzőtől.

 

81322-Name.jpg

 

Ezen felül José biciklijét egyedivé formálták, neve és aláírása szerepel például a nyeregtartó- és az elülső vázon. És ha még ez sem lenne elég figyelemfelkeltő, a bringán egy felirat is olvasható: "From world class to legend” (nyers fordításban: „Világklasszisból legenda”).

 

81322-Signature.jpg

 

A felirat csakis az eredeti, a bajnok által használt kerékpáron olvasható, így sajnos kereskedelmi forgalomba biztosan nem kerül ugyanilyen darab (hacsak a szélhámosok nem próbálják meg lemásolni).

A bejegyzés trackback címe:

https://mozgasvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr92660178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása